Cercar en aquest blog:

21 d’agost del 2012

La Cucafera de Tarragona no podrà participar a la Baixada de l'Àliga

Els membres de la Cucafera de Tarragona havien demanat a l'Ajuntament unir-se aquest any als altres elements participants de la popular 'Baixada de l'Àliga' a Santa Tecla.

És el cas dels Gegants Moros, els de el Cós del Bou, La Mulassa i El Lleó. És a dir, que totes les bèsties sense foc participen a excepció de la Cucafera. Per aquest motiu, la Associació de Veïns del Barri del Port, encarregat de l'element, havia fet arribar al consistori la intenció de formar part aquest any de l'acte festiu que es duu a terme a les escales de la Catedral. 

El permís ha estat denegat a la Colla a causa que no es considera adequada la participació d'aquest element que per les seves grans dimensions podria alterar les mesures de seguretat establertes.

Els membres de la Colla diuen sentir-se defraudats al no poder participar, ja que venien assajant des de fa un mes i havien establert les seves pròpies mesures de seguretat per poder formar part de l'acte. Consideren que ni tan sols se'ls ha escoltat ni donat opció a arribar a un acord..

Carme Crespo, tinent d'alcalde en festes i cultura, declara que es reunirà amb ells passades les festes. Per aquesta vegada no podran participar, però tampoc hi ha massa espectatives que puguin fer-ho en properes edicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada