Cercar en aquest blog:

10 de setembre del 2012

Una gran panerola s'està elaborant al local de la Colla de la Cucafera per fer la Baixada de l'Àliga


La Colla de la Cucafera elabora una gran panerola per tal de participar a la Popular Baixada de l'Àliga de forma reivindicativa. El motiu es remonta a  unes setmanes enrere quan l'Ajuntament de Tarragona els hi va denegar poder formar part de l'esdeveniment festiu de Santa Tecla en el que sí participen els Gegants Moros, Gegants Vells, la Mulassa, el Lleó i l'Àliga como a element principal. 
La Cucafera, que cada vegada compta amb més joves a la colla, va mostrar les seves ganes i il.lusió per participar enguany en l'acte de la nit del dia 21 a les escales de la Catedral. El Consistori va mostrar-se en contra eludint motius de seguretat.

Per aquest motiu, la Colla del Barri del Port es sent disgustada i disconforme. El pasat 26 d'agost ja es va fer sentir amb una marxa reivindicativa amb la Cucafera Petia i declaracions en diversos mitjans de comunicació. Ara construeixen una panerola amb la que participar fent referència a la plaga d'aquests insectes que s'ha donat en diverses ocasions aquest estiu a la ciutat, fent-la sortir en informatius nacionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada