Cercar en aquest blog:

18 de setembre del 2012

Vídeo: La Colla de la Cucafera participarà a la Baixada de l'Àliga amb una gran panerola

"Tenim esperances de poder participar el proper any" 

Després de la polèmica sorgida per la negativa de l'Ajuntament de Tarragona de que la Cucafera pugui participar a la Baixada de l'Àliga 2012, la Colla del Barri del Port ha dissenyat una gran 'panerola'  i participarà d'aquesta forma reivindicativa. Ja anteriorment l'entitat va realitzar una marxa de protesta amb la Cucafera Petita des del barri fins a la Plaça de la Font, davant del Consistori que finalment va reiterar la seva negativa.


El Blog del Barri del Port ha parlat amb Paco Ruiz, cap de Colla, que juntament amb Mercè Garcia y Ángeles Manero, membres de la colla, expliquen cóm va sorgir la idea de participar, cóm s'han pres el rebuig de l'Ajuntament i la seva intención de portar a les escales de la Catedral divendres aquest insecte que tantes notícis ha donat a la ciutat aquest estiu.



La Colla de la Cucafera assaja amb la Panerola la Baixada de l'Àliga 2012



Aquest dilluns a la tarda la Colla de la Cucafera va sortir pel Barri del Port per fer un assaig simbòlic de la Baixada de l'Àliga en les escales del Carrer Rebolledo, i mostrar a la vegada la 'panerola' amb la qual participaran reivindicativament aquest divendres nit, després que l'Ajuntament de Tarragona els denegués poder-ho fer amb la Cucafera.



Vídeo promocional:


Amb aquest vídeo es promociona la participació de la Colla de la Cucafera a la Baixada de l'Àliga aquest divendres 21 a la nit. La promo recull la difussió a televisió, premsa i ràdio de la negativa per part de l'Ajuntament de que la Cucafera pugui participar, la reivindicació de la Colla i la seva forma de protestar aquella nit amb una panerola que consideren que "amb aquesta no podran".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada