Cercar en aquest blog:

21 de setembre del 2013

Vídeo: La Cucfera Baixa! 2013, èxit de participació a la 1ª Edició

Cucafera i princesa baixen les escales de la Catedral
 durant 'La Cucafera baixa!'. Foto: @manel614

La Cucafera fa la seva primera baixada envoltada de gran expectació

Molts són els tarragonins, tarragonines i altres visitants, que aquest divendres 20 van voler estar expectants del nou acte de Santa Tecla 2013 'La Cucafera baixa!'.

Se n'havia parlat força els últims dies i sembla ser que els teclers volien comprobar què era exactament aquest esdeveniment on una princesa alliberaria i domesticaria a la bèstia ferotge per evitar que mengi persones i llenci caramels per la boca. 

Per contra, la petició de dur barrets no va calar del tot en aquesta ocasió. Tot i així la Cucafera en va treure uns quants al llarg de l'itinerari tal com marca la tradició dels seus orígens.

Amparito i Paquito Chocolatero la banda sonora més demandada a la Xaranga Tocabemolls que va acompanyar fins a final de trajecte junt amb altres peces del repertori amb la que els acompanyants van ballar i gaudir una nit especial per als Cucaferos, però també amb algun mal regust. El Chargros que es disposava a acompanyar a la Cucafera va decidir abandonar l'acte en patir un desplantament per part de l'Ajuntament (veure).

Finament, al Magaztem del c/Sant Miquel es va dur a terme 'La Cucafesta 2013' amb aquells que van resistir fins al final, amb begudes i entrepans per a tots ells, a ritme de música variada.

Esperem que l'acte tingui continuïtat el proper any i treballarem per millorar-lo un cop observat com ha esdevingut.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada