Cercar en aquest blog:

15 de desembre del 2015

La Cucafereta participarà aquest Nadal oferint cagatió el dia 23 al Barri del Port i un taller al Parc de Nadal del 26 de desembre al 4 de gener

La Cucafera petita us espera al Magatzem del c.Sant Miquel. Foto: Cucafera de Tarragona

La Cucafera petita tindrà el seu protagonisme aquest Nadal. El proper dimecres 23 de desembre entre les 17h i les 20.30h de la tarda farà de peculiar cagatió al magatzem social de l'Associació de Veïns del Port al carrer Sant Miquel,19h.

L'entrada serà gratuïta i s'oferirà servei de bar/cafeteria amb preus populars per als assistents. Els pares i mares poden participar amb els seus fills si ho desitgen. Els infants podran fer que la Cucafera llenci caramels i fins i tot fer-se una foto amb ella. Caldrà, això sí, tenir en compte que al recinte s'hi prenen imatges en foto i vídeo per a les xarxes socials de l'entitat i premsa. Els pares que vulguin preservar la seva imatge o la dels seus fills ho hauran d'indicar.

Paral·lelament, s'hi durà a terme un taller de postals nadalenques per part de l'Associació La Muralla, del mateix barri, i una parada amb marxandatge de la Cucafera a la venda. Els dies 21 i 22 de desembre al mateix espai, hi haurà el pare noël i el 2 i 4 de gener el patge reial.

La Cucafereta també formarà part enguany del Parc de Nadal 2015 que el Club dels Tarraconins organitzen un any més al Recinte Firal, davant l'Estació de Renfe. Allà la Cucafera petita oferirà un taller de manualitats del 26 de desembre al 4 de gener. Estarà a la zona 'Professor Magí' del parc, indicat amb el n.20 del mapa organitzatiu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada