Cercar en aquest blog:

26 de juliol del 2016

La Cucafera de Tarragona torna restaurada per Sant Magí 2016 amb actes diversos

La Cucafera de Tarragona programa actes diversos per primer cop per les festes de Sant Magí 2016 en que com a destacat, tornarà restaurada.

Després de 25 anys que enguany celebra, l'èstimada i popular bèstia ha passat per mans de l'escultora Àngels Cantos per restaurar la seva imatge, Antoni Mas per renovar l'estructura i mecanismes, i Juan Jesús Paredes les escames de cuir. Tots tres ja van encarregar-se de la creació de la Cucafera Petita i el proper 14 d'agost, emmarcat en les festes de Sant Magí 2016, ens detallaran les tasques realitzades. Durant l'acte de presentació del rentat de cara de la Cucafera a les 19.30h a la Plaça de les Cols la colla també presentarà la seva nova samarreta.


Acte seguit, a les 20h es durà a terme una cercavila de lluïment que comptarà amb la visita i participació de la Cucafera de Tortosa que en el seu dia va apadrinar la nostra i la Cucafera de Reus de la que som padrins. Itinerari: Pl.de les Cols, c.Merceria, Pl.del Fòrum, c.Santa Anna, Pl.del Rei, Pilats, c.La Nau, Baixada de Misericòrdia i Pl.de la Font amb balls finals.

D'altra banda l'endemà dilluns 15 d'agost a les 18.30h a la Plaça del Fòrum tindrà lloc el càsting 'La Cucafera busca princesa i cavaller!' Enguany l'acte es trasllada de les festes del Barri del Port a les de Sant Magí i de la Part Baixa a la Part Alta. S'escollirà entre els candidats i candidates la princesa i el cavaller que acompanyaran enguany a la Cucafera durant les festes de Santa Tecla en l'acte 'La Cucafera Baixa1' on a la primera part es representa la seva llegenda.

Finalment, dimecres 17 d'agost a les 19h al vestíbul del Teatre Tarragona es presentarà el puzle núm.11 de les festes dedicat enguany a la Cucafera. En acabar, Rut Cebrian farà una lectura de contes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada