Cercar en aquest blog:

28 de setembre del 2016

La Cucafera tanca el seu 25è aniversari amb balanç positiu

Adrià Recasens i Paco Ruiz, amb la imatge dels 25 anys. Foto: Pierre Grubius

Acabades les festes de Santa Tecla 2016, la Cucafera de Tarragona dona per acabada la celebració del seu 25è aniversari fent un balanç força positiu.

"Ha requerit un treball i una organització exhaustiva però el resultat i l'aniversari en general ha quedat prou rodó" valora satisfet Adrià Recasens, cap de comunicació de l'entitat, i organitzador i coordinador del 25è aniversari. "Hem restaurat la peça, hem renovat el logo i samarreta de la colla, hem estrenat web i hem realitzat diversos actes de celebració a més de presentar novetats i sorpreses, i la resposta de públic ha estat prou notable" apunta Recasens.

Paco Ruiz i Adrià Recasens amb la
Cucafera restaurada. Foto: Pierre Grubius
L'any vinent el 15è aniversari de la Cucafereta

Els actes per celebrar-ho van començar el passat mes d'abril amb un vermut rumbero a la Plaça dels Carros que va rebre molt bona acollida (veure). Per fer-ho possible l'entitat va recollir ingressos amb una parada a la passada castanyada que també va funcionar força bé. "Era el primer cop que ho feiem i vam superar les espectatives dia rere dia, ens agradaria poder-ho repetir enguany amb motiu dels 15 anys de la Cucafera petita l'any vinent" explica Paco Ruiz, cap de colla.

Un altre dels èxits aconseguits per la Cucafera enguany ha estat arrastrar força nombre de públic fins al final de l'acte 'La Cucafera Baixa' que en aquesta 4a edició acabava a la Plaça dels Carros amb La CucaFesta, gràcies a la col·laboració de diversos locals del Barri del Port com Premium Club i Sala Zero. "La implicació i la col·laboració entre l'Associació de Veïns i el teixit empresarial i comercial del barri són fonamentals, estem molt contents de poder gaudir també de Santa Tecla al nostre barri i poder impulsar propostes i revitalitzar-lo" admet la presidenta, Rosa Puig, amb l'objectiu de l'any vinent consolidar-ho. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada