Cercar en aquest blog:

21 de setembre del 2016

La Pl.Cols i la Pl.Carros s'omplen per celebrar els 25 anys de la Cucafera de Tarragona (vídeo)

Un instant de la festa de 25 anys a la Plaça de les Cols. Foto: Ramón Llaberia

'La Cucafera Baixa! 2016' celebra amb èxit la seva 4a edició i possa punt i final a la programació especial dels 25 anys de la bèstia i de l'entitat. Ha estat en el mateix acte, que un any més ha omplert la Plaça de les Cols, on Tarragona ha celebrat el 25è aniversari amb una possada en escena amb globus, música i fins i tot pastís (vídeo), després de la representació de la llegenda (vídeo).

Acompanyats un any més per la Xaranga Tocabemolls, la Cucafera ha aconseguit aquest any sí, traslladar Santa Tecla 2016 fins a la Part Baixa arrastrant fins al final a unes 200 persones que fins les 02h van gaudir de la CucaFesta a la Plaça dels Carros, on també va haver ocasió per festejar el 25è aniversari. De fet va ser aquesta plaça on al mes d'abril es va donar tret de sortida als 25 anys amb un vermut que també va aconseguir omplir-la.

La princesa a lloms de la Cucafera. Foto: Ramón Llaberia

"Estem molt contents i satisfets del resultat. La posada en escena tant de la representació de la llegenda com de l'aniversari ha quedat molt bé" explica Adrià Recasens, cap de comunicació de l'entitat. Enguany la CucaFesta s'ha traslladat del magatzem de la colla fins aquesta cèntrica plaça del Barri del Port sota l'organització de l'entitat, l'A.V.V del Port i la col·laboració de Premium Club, Sala Zero, Domino's Pizza, Repsol i Port de Tarragona, oferint servei de bar, pizzes, música, dj i molta gresca.
La Plaça dels Carros plena per celebrar els 25 anys de la Cucafera, a La CucaFesta
en acabar La Cucafera Baixa 2016: Foto: Cucafera de Tarragona
"Era el repte d'enguany i la part per la que més patíem donat que altres anys la CucaFesta al local de l'entitat només aconseguia mantenir als músics i portadors. Enguany hem apostat per la plaça dels Carros que era el sempre havíem volgut i tot i ser dimarts hem obtingut molt bona resposta. L'objectiu de cara als propers anys és consolidar-ho" reconeix Recasens.

A continuació el vídeo de l'acte d'inici a fi oferit per Barri del Port TV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada